Golf i Idre - Boende i Sofiastugan på Idre Fjäll


En dryg mil från Idre Fjäll och Sofiastugan ligger Idrefjällens golfbana som ett år var utsedd till Sveriges vackraste golfbana av tidningen Svensk Golf.

Sofiastugan är hålsponsor till hål nummer 7 på Idrefjällens golfbana. Alla boende i Sofiastugan får 20% rabatt på greenfee.
 

Sofiastugans golfpaket

Sofiastugan erbjuder färdigpaketerade golfpaket för två eller tre dygn när som helst från att banan öppnar i maj till september.

Golfpaketet går även att skräddarsy precis så som Ni önskar. För mer information se nedanstående pdf.

Sofiastugans golfpaket - Sommaren 2015.pdf

Sofiastugans skräddarsydda golfpaket
Sofiastugan erbjuder även skräddarsydda golfpaket med allt från boende, till greenfee, matarrangemang och andra aktiviteter. Välj själv vad som ska ingå.
Med sina tio lägenheter och 130 bäddar kan Sofiastugan erbjuda arrangemang även för större sällskap. Passar perfekt för hela tex hela sektioner inom golfklubben.

För mer information kontakta Sofia Hellström på
sofia@sofiastugan.se

Ord från nöjda gäster
"Ville bara passa på och rikta ett stort TACK för en fantastisk helg i Er stuga.  Maten var toppen som Ni fixade, fikakorgen likaså. Det fungerade hur bra som helst och så smidigt det var. Vi var alla sååå nöjda med allt! Taxi Anki var så trevlig och var på plats när vi önskade bli upphämtade och det bara flöt på. Så Ni får en 6:a i betyg på en 5 gradig skala!!"
Jonas

"TACK Vi har haft en underbar helg i Idre, ett fantastiskt boende, lyxmåltid, vänligt bemötta av alla som vi har haft kontakt med. Vi började redan att planera för att återkomma nästa år.  
Tack"
Inger